Nytt vindskydd till hästarna

Om du har en hästgård eller någon annan typ av gård med större djur som går i hagar är det viktigt att du ser till att de har någonstans att fly undan när det blåser, snöar, regnar eller är för varmt i solen. Därför ska du se till att det finns ett vindskydd för att dina hästar, eller andra djur ska må bra.

Hitta bra vindskydd

Det finns många företag du kan vända dig till för att skaffa vindskydd. Ett bra exempel på det är Kellfri som har vindskydd för boskapen och häst på nätet. Kellfri har vindskydd som passar perfekt in på din hästgård eller ditt lantbruk.

På Kellfris hemsida hittar du ett brett utbud av vindskydd för djur i olika prisklasser. Dessutom finns det flera storlekar att välja bland och därmed har du stora möjligheter att hitta vindskydd som kommer att passa för dina hästar och som kommer att passa bra in på tomten. Vindskydden finns i flera varianter och det ingår olika saker, till exempel tältduk och grindar. På hemsidan kan du se vilka olika varianter som finns för att därefter bestämma vilket vindskydd som passar dig och dina djurs behov allra bäst. Vanligtvis levereras vindskydden omonterade, men de är enkla att montera och innehåller bruksanvisningar. Leveransen kräver att du är hemma för att kunna ta emot varan. Vanligtvis skickas varan inom 3-7 vardagar och det tar ytterligare några dagar för paketet att komma fram till dig.

Därför ska du köpa vindskydd

Vindskydd fyller flera funktioner. Under sommaren är de viktiga för att de ger djuren en skyddad plats att fly undan den varma solen. Under resterande årstider ger vindskyddet uppskattat lä och skydd mot vind och regn. Går djuren utomhus på vintern ger vindskyddet även skydd mot snö. För att skydda dina djur ska du köpa vindskydd, och Kellfri har vindskydd för boskapen och häst.